Počuli ste už o diabolsky chutných dobrotách značky DIABLO Sugar FREE?

Nikto by sa nemal cítiť vinný za to, že si čas od času zamaškrtí, nemyslíte? Práve na túto myšlienku sa myslelo pri vytváraní každého receptu značky DIABLO v Spojenom kráľovstve. Na týchto dobrotách si pochutí široká škála zákazníkov, ktorí hľadajú dobroty bez cukru, s nízkym obsahom prírodného cukru, bezgluténové i vegánske dobroty a veľa ďalšieho Diabolsky chutného.

 Sú vhodné pochutiny DIABLO pre Diabetikov? :

Áno, ponuka týchto pochutín je široká a je z čoho ochutnávať. Byť diabetikom alebo jednoducho hľadať pochutiny bez cukru alebo  s nízkym obsahom cukru, ktoré zároveň chutia Diabolsky dobre, vie byť veľmi často ťažké. Ale práve so značkou pochutín DIABLO je možné spojiť príjemné s užitočným.

Sú dobroty značky DIABLO skutočne bez cukru?

V dobrotách od značky DIABLO nie je žiaden pridaný cukor a kde bolo treba, cukor bol nahradený len prírodnou stéviou či maltitolom. To však neznamená, že sú aj úplne bez chuti. Práve naopak, chutia Diabolsky dobre! Hlavným cieľom DIABLA je vyrábať rad dobrôt bez cukru či s nízkym obsahom cukru ktoré chutia Diabolsky dobre! :- )

 Čo je Maltitol?

Maltitol je cukrový alkohol zvaný Polyol. Cukrové alkoholy sa nachádzajú prirodzene v niektorých druhoch ovocia.   Je používaný ako náhrada cukru a taktiež sa môže udávať na popisoch i pod názvom ako sorbitol alebo xylitol. Má menší vplyv na hladinu cukru v krvi, nepodporuje tvorenie zubných kazov a preto sa používa aj ako prísada do žuvačiek, zubných pást, ústnych vôd a podobne. Má sladkú chuť veľmi podobnú cukru ale s menším obsahom kalórií, preto môže pomôcť práve pri chudnutí a celkovo sa považuje za bezpečnú alternatívu náhrady cukru.

Použitie Stévie

Stévia je používaná ako prírodné sladidlo a náhrada cukru. Je získaná z listov rastliny Stevia Rebaudiana a má 30 až 150 krát viac násobnú sladkosť ako cukor. Je Stévia zdravšia ako cukor? Keďže neobsahuje kalórie a sacharidy, je to skvelá alternatíva cukru pre ľudí na nízko kalorickej alebo nízko sacharidovej diéte.

Tak na čo ešte čakať? Neváhajte tieto DIA dobroty bez cukru ochutnať!